Smycka ditt tak med takpannor. Våra takläggare ordnar tegelpannor till ditt tak utefter dina behov och önskemål.

 

Vi på R & C Nordic AB utför alla slags tjänster inom underhåll. Vi tar bort löv, is och underhåller taken vilket skyddar dem från hårda vintrar och övriga angrepp.

R&C Nordic AB

Företaget startades 2004 av Mattias Andersson och Joacim Söderlund, båda med mångårig erfarenhet i branschen. Idag har vi 12 anställda, där vi noga valt ut våra medarbetare för att bilda ett team som trivs tillsammans både socialt och yrkesmässigt. Båda aspekterna är lika viktiga då företaget måste fungera som ett lag, där alla kan lita på varandra.

Byggtekniska kunskaper behövs ofta vid takarbeten så det är fördelaktigt att vi har den kompentensen inom företaget. Vi är även en av få takfirmor som kan erbjuda takläggning av både tegel/betong-tak samt papptak.

Förutom privatpersoner består våra kunder bland annat av Landstinget i Östergötland, HSB, Cloetta, Linköpings Kommun, Platens Fastigheter, NCC, Åhlin & Ekeroth samt B&C m.fl.

För att ligga i framkant och säkerställa våra kunders garantier och trygghet så går vi kontinuerligt på utbildningar för att uppdatera oss om de senaste rönen inom takbranschen.

Garantier

15 års garanti innebär att garantin är återförsäkrad i ett försäkringsbolag, de första 10 åren gäller försäkringen både material och utförandet. Resterande 5 år är en materialgaranti.

Garantin gäller även till tredje person om t.ex. hyresgästens maskiner, datorer eller liknande blir drabbade.

Vi arbetar gentemot våra leverantörer så att ISO 9001 2000 certifieringen ska följas.

Hög kvalitet

Både arbete och material ska hålla hög kvalitet, det är en självklarhet för oss. Alla våra material från isolering, infästningar och tätskikt är typgodkända i Sverige och Europa. För större projekt säkerställer vår kvalitetspolicy med en objektanpassad kvalitetsplan.