Smycka ditt tak med takpannor. Våra takläggare ordnar tegelpannor till ditt tak utefter dina behov och önskemål.

 

R & C Nordic AB hjälper dig hitta rätt ställning.

 

Vi på R & C Nordic AB utför alla slags tjänster inom underhåll. Vi tar bort löv, is och underhåller taken vilket skyddar dem från hårda vintrar och övriga angrepp.

Väletablerade R&C Nordic AB

Företaget startades 2004 av Mattias Andersson och Joacim Söderlund, båda med mångårig erfarenhet i branschen. Idag har man 12 anställda, där man noga valt ut sina medarbetare för att bilda ett team som trivs tillsammans både socialt och yrkesmässigt. Båda aspekterna är lika viktiga då företaget måste fungera som ett team, där alla kan lita på varandra.

Företaget har två huvudsakliga grenar ställning samt takarbete. Då byggtekniska egenskaper ofta kommer i anspråk vid takarbeten är det fördelaktigt att ha denna gren inom företaget. Vi är även en av få takfirmor som kan erbjuda takläggning av både tegel/betong-tak samt papptak.

Förutom privatkunder består våra klienter bland annat av Landstinget i Östergötland, HSB, Cloetta, Linköpings Kommun, Platens Fastigheter, NCC, Åhlin & Ekeroth samt B&C m.fl.

För att säkerhetställa våra kunders garantier och säkerhet så går vi kontinuerligt på utbildningar för att uppdatera oss inom det senaste på marknaden.

Garantier

15 års garantin innebär att den är återförsäkrad i försäkringsbolag, i 10 år gäller försäkringen både material och utförandet. Resterande 5 år är en materialgaranti.
Garantin gäller även till tredje person om t.ex. hyresgästens maskiner, datorer eller liknande blir drabbade.
Vi arbetar gentemot våra leverantörer så att ISO 9001 2000 certifieringen ska följas.
Alla våra material från isolering, infästningar och tätskikt är typgodkända i Sverige och Europa.

Hög kvalitet

Är en självklarhet för oss. Det är därför vi för större projekt säkerställer vår kvalitetspolicy med en objektanpassad kvalitetsplan.