R & C Nordic AB hjälper dig hitta rätt ställning.

Takbesiktning

Våra fackmannamässiga takläggare på R & C Nordic AB hjälper dig med besiktning och rådgivning vid takarbeten i Östergötlands län. I samråd gör vi en underhållsbesiktning och eventuell åtgärdsplan, ett snyggt och välmående tak förhöjer värdet på din fastighet.

R & C Nordic AB gör komplett tak med underlagspapp, ventilationstillbehör, infästning, taksäkerhet och tätning.

Fråga: När är det dags att renovera sitt tak? Svar: Innan det börjar läcka!

RING OSS OCH BOKA TID REDAN IDAG: 013-45 105

Smycka ditt tak med takpannor

Våra takläggare ordnar tegelpannor till ditt tak utefter dina behov och önskemål, eftersom det finns en uppsjö av olika sorters tak och betong tegel att välja på kan det vara skönt att få professionell hjälp.

Taktegel blir snyggare med åren och de finns i olika stilar; traditionellt, klassiskt, falsat modernt för stilren design, tegel med sliten look och det suveränt slitstarka betongteglet för alla stilar.

ROT-avdrag

Från och med den 8 december 2008 har husägare rätt att få en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden (inkl. moms), dock högst 50 000 kronor per år och delägare. Förutsättningen för skattereduktionen är att de du anlitar har F-skattsedel. Det är en stor utgift att lägga om sitt tak men det är en investering som håller i upp till 40 år.

Med ROT-avdraget kan du minska kostnaden med upp till 50%!